8 till 10 skivor digitalitet om dagen

Hur digitalt nyfiken är du?

En av de största barriärna till förändring är bristande nyfikenhet. För att våga vara nyfiken krävs en grund att stå på, att i alla fall veta att man inte vet. Annars är man bara ignorant.

Vad gäller förändring drivet av teknologi och digitalitet spelar också nyfikenhet en viktig roll och du som individ, företagare eller ledare mår bra av att säkerställa att du själv bibehåller och utvecklar din egen spänst och kunskap. Att du på din egen professionella tallrik adderar 8-10 skivor digitalitet om dagen.

I de digitala förändringstider vi lever i, tror vi att privata nyfikenhetsinitiativ är viktigt för vilken ledare som helst som vill kunna ställa rätt frågor, rekrytera rätt personer eller inspireras av andras digitala framgång när den egna affären ska utvecklas.

För dig som vill skatta hur nyfiken du själv är kanske vårt Digitala Bingo nedan kan vara en lekfull start?
 

Gör så här:
- Gå igenom rutorna och kryssa i de som du varit nyfiken nog att testa, får du någon rad så bingo.
- Bingo eller ej, summera dina poäng per ruta  
- Får du inte bingo? Har du mindre än 20 poäng? Kontakta oss på bingo@recapex.com, så bjuder vi på inspirationsföreläsning. Minum 5 deltagare och med brasklappen att vi förbehåller oss rätten att egoistiskt prioriera vilka luncher vi kan genomföra

Vill du göra det digitala bingotestet på ditt företag? Klicka på länken/pdfen nedan.