MOBILA TJÄNSTER SÖKES

(For page in English click here)

 

RECAPEX hjälper Aftonbladet.se att scouta bolag med fokus på mobiltjänster.

 

Med hjälp av Aftonbladet.se och deras unika distribution- och marknadsföringsmuskel vill vi ge ett mindre antal entreprenörer möjlighet att i skarpt läga bevisa sin idé och sin förmåga.

 

Målet är att hitta idéer/bolag/entreprenörer att stötta, där vi kan vara en positivt bidragande kraft i att utveckla det mobila ekosystemet.

 

Detta kan vara idéer som förbättrar redaktionella tjänster och/eller användarupplevelsen av nyheter i mobilen. Gärna funktioner som förstärker befintliga funktioner eller system. Kopplingar till social media? Olika typer av mashups? Aggregering av offentliga databaser? GPS-utnyttjande? Push-tjänster med resultatservice?

 

Vi letar efter idéer/bolag/entreprenörer som är:

  • i ett tidigt skede, gärna 0-3 års historia
  • tydliga med vem kunden är, förstår kunden och vilket problem man försöker lösa för kunden
  • fokuserade på konsumentorienterade tjänster
  • fokuserade på Sverige, men gärna med en internationell horisont
  • har en stark eldsjäl och/eller team, med en stark teknisk basi en fas innan signifikanta intäkter, där Aftonbladet.se med sina 1,2 miljoner unika mobilanvändare per vecka, skulle kunna vara en stark partner i att kommersialisera idén/bolaget

RECAPEX vill tillsammans med entreprenören/bolaget arbeta fram en partnermodell som gör att vi kan skapa proof of concept, i syfte att skapa det momentum som möjliggör både ytterligare finansiering och ytterligare nyckelaffärer.

 

Har du tips på ett idéer/bolag/entreprenörer?

 

Kontakta oss!

MOBILA TJÄNSTER SÖKES

Har du ett företag eller en affärsidé och du tror att RECAPEX kan hjälpa dig?

 

Om JA, tveka inte att kontakta oss

Follow recaptwex on Twitter RECAPEX on LinkedIn